Tortulet Diplomat cu piscoturi

de maria_claudia in Torturi, 13 Sep 2010 | 7018 vizualizari

 

Acest tortulet l-am facut tot ptr ziua lui Robert poate va intrebati de ce am facut doua dar cum el adora tortul diplomat m-am gandit sa-i fac unul.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 200ml lapte,
  • 500ml frisca lichida,
  • 20gr. gelatina,
  • 16 linguri zahar,
  • un compot ananas
  • piscoturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Diplomat cu piscoturi:

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit.

Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in crema de oua bine racita  impreuna cu ananasul taiat bucatele.

Piscoturile insiropate in zeama de la compot se aseaza intr-o tava detasabila care a fost tapetata cu celofan.Compozitia se toarna peste piscoturi si se lasa la racit 6 ore, se orneaza cu frisca si fructe dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort CADOU